Svenska BRUKSHUNDKLUBBEN

Jubileumshelg i Gävle

Helgen 20-21 oktober firar man 100-årsjubileumet i Gävle med utställning och öppet hus på klubben. Passa på att besöka oss om du är i närheten!

Uttagning av landslag

Inför uttagningen till Nordiska Mästerskapen 2018 i lydnad har landslagsledningen för lydnadslandslaget och UG lydnad inte varit överens i tolkningarna kring uttagningsprocessen. Därför har landslagsledningen på egen begäran avsagt sig sitt uppdrag med omedelbar verkan.

Nyhetsbrev patrullhund

Svenska Brukshundklubbens Utskott för samhällsnytta har utkommit med ett nytt nyhetsbrev om vad som är på gång inom patrullhundsverksamheten.

Hundens Dag och föredrag

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om Hundens Dag i Oxelösund där du kan testa på olika hundsporter med din hund? Eller kanske vill du hellre gå på föredrag om hundproblem och problemhundar i Nödinge?

Roliga event

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om Polishunds SM i Värnamo? Eller kanske titta på duktiga sök- och skyddshundar i Uppsala? Och bor man i närheten av Överkalix kan man vara publik på en tävling i rallylydnad.

Fira med oss!

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om att prova på bruks på Värmdö? Eller kanske låta din hund pröva apporteringsförmågan i Lidköping? Och bor man i närheten av Värnamo kan man besöka SM för polishundar.

Var med och fira!

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter med full fart! Här kan du läsa mer om vad som arrangeras den närmsta tiden.

Nya svenska mästare korades idag

Idag fick vi nya svenska mästare i lydnad, rallylydnad och IPO. Förutom fina prestationer på tävlingsplanerna bjöd dagen på fina möten, härligt väder och en galamiddag med guldkant.

Startskott för jubileums-SM 2018

Idag kl 11:00 är det dags för en spektakulär invigning av århundradets hund- och folkfest när Blekingedistriktet arrangerar Svenska Brukshundklubbens jubileums-SM den 22-26 augusti 2018 i Ronneby. Festen kan börja!

Sidor