Svenska BRUKSHUNDKLUBBEN

D-HUS Konferens 2020

Utskottet för Hundägarutbildning bjuder in utbildningsansvariga i distrikten till digital D-HUS konferens den 14 november. kl. 9:00 – 12:00 via Zoom

Nystart för utveckling av SBK Tävling

Då oenigheterna med den anbudsvinnande leverantören av det nya tävlingssystemet drar ut på tiden har förbundsstyrelsen beslutat att gå vidare med utveckling tillsammans med befintlig leverantör.

Protokoll från FS och VU

Nu finns nya protokoll förda vid sammanträden för Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse samt det verkställande utskottet publicerade här på hemsidan.

Dubbla utskick av lönebesked

Det har skett en uppdatering av vårt lönesystem som tyvärr inneburit att samtliga lönebesked återigen skickats till Kivra. Vi beklagar det inträffade och hoppas på överseende!

Succé för Löparskolan

Svenska Brukshundklubbens löparskola är inne på sista etappen och många har följt utmaningen att delta under hela resan. Och vilken succé det har blivit!

Nya rutiner för röntgen

Nu lanserar SKK en ny tjänst för dig som ska röntga din hunds höfter eller armbågar. Tjänsten kallas kort och gott SKK röntgenavläsning och innebär att du som hundägare betalar för avläsning och registrering av resultaten innan du bokar tid hos din veterinär.