Svenska BRUKSHUNDKLUBBEN

Årets SBK-hund 2018

Varje år utser Svenska Brukshundklubben Årets SBK-hund som går till det ekipage som presterat bäst i varje gren under föregående år.

Tjänstehund i shopen

Äntligen finns tjänstehunds produkter i SBK:s shop. Utbudet kommer successivt att fyllas på men redan nu finns produkter som vår fina termos, zip-hoodjacka och weatherwriter.

Fota bästa kursbilden

Svenska Brukshundklubben behöver bilder som gestaltar Brukshundklubbens kursverksamhet och utlyser därför en fototävling. Ta chansen att vara med och tävla om ett presentkort hos Animail på 2 000 kronor.

Nylansering av brukshunden.se

brukshunden.se är Svenska Brukshundklubbens tidningssajt. Här kan du läsa hundnyheter, artiklar ut tidningen Brukshunden och hämta kampanjkoder till dina medlemsförmåner.

Kurskatalog patrullhund 2019

För dig som är intresserad av att grundutbilda eller vidareutbilda dig inom patrullhund finns nu information om våra kurser 2019 samlade i en digital kurskatalog.

Räddningshund kurser 2019

Under 2019 kommer ett antal räddningshund kurser att starta runtom i Sverige. Är du intresserad av att utbilda dig och din hund ska du kontakta instruktören i det område du bor i.

KU marin dressyr patrullhund

En kompletteringsutbildning (KU) marin dressyr genomförs under 2019, i Karlskrona, för att höja kompetensen i HV-förbanden rörande hundtjänst i marin miljö.

Patrullhundskurs i Skaraborg

Välkommen att anmäla dig till patrullhundskurs internat i Skaraborg. Kursen vänder sig till alla oavsett var du bor i landet och kommer genomföras under tre fristående veckor under 2019.

Rutiner kring uppsägning av auktorisation

Utskottet för prov och tävling har tagit fram rutiner för vad som gäller när en funktionär säger upp sin auktorisation på egen begäran. Rutinen gäller för bruks, lydnad, rallylydnad, IGP (IPO), IPO-R och mondioring.

Sidor