Svenska BRUKSHUNDKLUBBEN

Räddningshund kurser 2019

Under 2019 kommer ett antal räddningshund kurser att starta runtom i Sverige. Är du intresserad av att utbilda dig och din hund ska du kontakta instruktören i det område du bor i.

KU marin dressyr patrullhund

En kompletteringsutbildning (KU) marin dressyr genomförs under 2019, i Karlskrona, för att höja kompetensen i HV-förbanden rörande hundtjänst i marin miljö.

Patrullhundskurs i Skaraborg

Välkommen att anmäla dig till patrullhundskurs internat i Skaraborg. Kursen vänder sig till alla oavsett var du bor i landet och kommer genomföras under tre fristående veckor under 2019.

Rutiner kring uppsägning av auktorisation

Utskottet för prov och tävling har tagit fram rutiner för vad som gäller när en funktionär säger upp sin auktorisation på egen begäran. Rutinen gäller för bruks, lydnad, rallylydnad, IGP (IPO), IPO-R och mondioring.

Patrullhundskurs internat

Välkommen att anmäla dig till en centralt arrangerad patrullhundskurs. Kursen kommer att genomföras som ett internat under tre fristående veckor med start våren 2019.

Är du bäst var dag?

Boken Bäst-var-dag vänder sig till dig som vill jobba med vardagslydnad tillsammans med hunden. Boken finns i SBK-shopen till superpris. I januari kommer också en handledning för instruktörer och lärare.

Nordiska Mästerskapen i lydnad

Nordens lydigaste hundar gör upp om titeln Nordisk Mästare i lydnad i Värnamo nu i helgen. Så om du bor i närheten eller har vägarna förbi är du varmt välkommen att heja fram vårt svenska landslag!

Sidor