Svenska BRUKSHUNDKLUBBEN

K9 Biathlon 2020

Om du vill utmana dig och springa med din hund och samtidigt ta dig genom, över och under alla möjliga sorters hinder så är K9 Biathlon något för dig.

Vi har nya grundstadgar!

Svenska Brukshundklubbens grundstadgar har reviderats och fastställts av Svenska Kennelklubbens föreningskommitté, och börjar gälla 2020-01-01.

Lansering av kursen Duktig hund!

I samband med nylanseringen av appen Duktig hund! har Svenska Brukshundklubbens hundägarutbildning skapat ett kursupplägg med diplomering. Detta kursupplägg är tänkt att lokala brukshundklubbar kan använda för att hålla kurser med appen som kursmaterial.

Grundkurs tjänstehund

Du som är nyfiken på tjänstehundsverksamheten har nu ett perfekt tillfälle att prova på den. Sommaren 2020 går en grundkurs tjänstehund på Marma.

Välkommen till årets hundfest!

Den 14-15 december är det äntligen dags för Stockholm Hundmässa. Besök Svenska Brukshundklubbens monter eller Hundarenan, där vi visar upp massor av spännande aktiviteter.

Patrullhundskurs i Skaraborg

Välkommen att anmäla dig till patrullhundskurs som Skaraborgsdistriktet arrangerar. Kursen vänder sig till alla oavsett var du bor i landet och kommer att genomföras under tre fristående veckor under 2020.

Patrullhundskurs i Närke distrikt

Välkommen att anmäla dig till patrullhundskurs som Närkedistriktet arrangerar. Kursen vänder sig till alla oavsett var du bor i landet och kommer att genomföras under tre fristående veckor under 2020.

Vi har ett resultat!

Rösträkning har genomförts gällande skriftlig omröstning om FS förslag "Stadgeändring i Svenska Brukshundklubbens grundstadgar gällande ny valordning". Kongressen 2019 biföll förslaget även i den andra beslutsomgången.

Sidor