Börja tävla agility

2019-04-14 10:00

Tränar du agility? Vill du prova på att tävla? Eller du kanske redan nu vet att du vill tävla? Då har du hittat rätt. Vi på Söderåsens BK, Ljungbyhed, startar upp en kurs där gruppen åker ut på närliggande officiella tävlingar tillsammans.

På tävlingen gör vi gemensamma banvandringar, diskuterar alternativ, linjer etc för att sedan utvärdera resultatet. För den som vill så finns också möjlighet att sammanstråla för samma arbetsplan på de klubbtävlingar som anordnas på klubben under kurstidens gång.

Kursen kommer innehålla 8 tillfälle varav 4 är ute på tävlingar och 4 tillfälle är på klubben där vi tränar banor, banbygge, strategier och hittar linjen i vårt arbete.

Vid första kurstillfället går vi igenom hur sagik fungerar, hur man lägger upp konto, anmäler sig till tävling etc så man är väl förberedd inför sitt tävlande.

Eftersom tävlingskalendern inte är helt uppdaterad ännu så kan jag inte säga alla datum än men lägger in efter hand som det är klart. Det kommer att bli i närområdet. De tävlingar som hittills är klara är följande och hittas även i kalendern.

Kostnad 925 kr inkl fika, max 6 deltagare.

Förkunskaper som krävs är att hunden är så gott som klar att börja tävla och att man har en god inkallning.

Kontakter